• Mobile : (+31) 624372959      E-mail : info@zarebv.nl

Onze kennis en

12 jaar aan ervaring maken het voor ons mogelijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze doelstelling is dat al onze klanten 100% tevreden zijn over het proces en het eindresultaat van al onze diensten.

Terugkeren.

Als u niet tevreden bent met de geleverde producten, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren in geval van een directe online aankoop (aankoop via internet). U hebt het recht om uw bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen. Na de annulering heeft u nog 14 dagen om uw product te retourneren. Wij verzoeken u de producten volledig, onbeschadigd en in hun originele verpakking te retourneren. Alle producten die onvolledig zijn en / of gebruikersschade hebben, zijn uitgesloten van retourzending. De kosten verbonden aan de retour verzendkosten en verpakkingskosten worden doorberekend aan de klant (koper). We zullen het verschuldigde orderbedrag (minus eventuele verzendkosten) binnen 14 dagen na registratie van uw retourzending terugbetalen, op voorwaarde dat het product in goede staat is geretourneerd.

 

Er zijn enkele uitzonderingen op deze wet, inclusief producten die door de aannemer zijn gemaakt volgens de specificaties van de consument. Als u een van onze aangepaste producten (zoals op maat gemaakte plinten of op maat gemaakte tegels) hebt gebruikt, kan uw online aankoop niet worden herroepen of geretourneerd.

 

Dit geldt voor directe online aankopen (aankopen via internet) en niet voor aankopen in de showroom en / of aankopen in verband met een (online) offerteaanvraag.

 

In het geval van een klacht (verzoek tot teruggave vanwege een defect of schade) kunt u onze klachtenbehandelingsprocedure gebruiken. We zullen ons uiterste best doen om een ​​correcte en klantvriendelijke oplossing te vinden.

 

Retourprocedure ZARE

Als u producten wilt retourneren, controleert u deze eerst op schade die door de gebruiker is veroorzaakt. Als de gebruiker geen schade oploopt, moet u ervoor zorgen dat de producten zich in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking bevinden.