• Mobile : (+31) 624372959      E-mail : info@zarebv.nl

Onze kennis en

12 jaar aan ervaring maken het voor ons mogelijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze doelstelling is dat al onze klanten 100% tevreden zijn over het proces en het eindresultaat van al onze diensten.

ZARE garantievoorwaarden

 

De fabrieksgarantie is productafhankelijk. In het geval dat uw online bestelling verschillende producten betreft, kunnen de garantievoorwaarden per product verschillen. De garantieperiode begint op de dag van levering. Om in aanmerking te komen voor de garantievoorwaarden, moet u een aankoopbewijs kunnen overleggen. Dus krijg je factuur!

 

Er is geen garantie in het geval van; Natuurlijke slijtage van producten die onderhevig zijn aan normale slijtage. Schade voor rekening van de consument, ongeacht of derden het product / de producten onjuist of niet gebruiken. Schade veroorzaakt tijdens de verwerking van het product (en) en andere externe oorzaken.

 

Als er een probleem is met de juiste producten en / of nummers, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. In het geval dat producten moeten worden geretourneerd, kunt u onze retourprocedures gebruiken. Als er schade is, moet u Tegelmegashop.nl binnen 7 dagen na levering schriftelijk informeren en kunt u onze klachtenprocedure gebruiken.

 

OPMERKING: Overlevenden moeten worden geaccepteerd tot ongeveer 2%. Verwacht wordt dat de koper bij het bestellen een snij- en breukverlies van minimaal 2% accepteert.

 

Nadat de producten zijn gemonteerd (lees: verwerkt) vervalt de garantie en is Tegelmegashop.nl niet langer aansprakelijk voor schade. Montage- en / of demontagekosten vallen niet onder de garantie. Kosten die u (de koper) maakt tijdens de installatie of tijdens montage- en / of demontagewerkzaamheden vallen niet onder de garantievoorwaarden en ZARE is hier in geen geval aansprakelijk voor.

 

Gevolgschade veroorzaakt door een defect en / of defect, een foutieve installatie en / of een foutief gebruik van het product (en) vallen niet onder de garantievoorwaarden en ZARE is hier nooit aansprakelijk voor.

 

Als uw klachten gerechtvaardigd zijn, behoudt ZARE zich het recht voor om de manier te selecteren waarop de garantie wordt verleend. Tegelmegashop.nl kan kiezen tussen het herstellen van de schade en het vervangen van de producten. of om het waardeverlies te compenseren. Als wordt besloten het product of de producten te vervangen en het product niet langer deel uitmaakt van de huidige ZARE-ontwerpbeoordeling (kleur / afwerking) en waar voor uw geld.

 

Na ontvangst van een claimformulier waarin de garantievoorwaarden worden vermeld, reageert ZARE binnen 2 werkdagen. Als nader onderzoek nodig is, wordt u hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld (per e-mail). Een geschikte oplossing wordt dan zo snel mogelijk verstrekt.